De Betuwse Duo

Wij wandelen mee met de Reuma Walk!

Opgehaald

400
159% bereikt van het totaalbedrag € 250

Hallo, Wat fijn dat je bij ons pagina bent gekomen.

Wij ( Amanda en Sander) wandelen met de Reuma Walk om geld op te halen voor Reuma Nederland. Ik ( Amanda) ben afgelopen Januari gediagnostiseerd met Reuma. 2023 is vrijwel helemaal in de teken geweest van 1 doel: de reuma inactief zien te krijgen. Bewegen is daar een belangrijk deel van geworden, zeker door de besef dat veel mensen met Reuma ervaren veel pijn en ongemak bij bewegen.

Wij lopen als team om geld te inzamelen voor Reuma Nederland, zodat er belangrijk onderzoek gedaan kan worden. Wist u dat Reuma een chronische autoimmune ziekte is? Die wel te behandelen is maar helaas nog niet te genezen is? Wij hopen , om samen met u geld in te zamelen voor Reuma Nederland, zodat er belangrijk onderzoek kan worden gedaan en meer mensen geholpen kan worden om Reuma leefbaar te maken en wie weet, ooit geneesbaar.

Wij realiseren dat het een moeilijk tijd is voor veel mensen. Daarom zijn wij blij en dankbaar voor wat u missen kan om ons te steunen.

Hartelijk dank alvast voor u bijdragen! Wilt u als bedrijf ons steunen? Heel erg lief! Er is ook mogelijkheid om een logo onderaan ons pagina te zetten! Neem contact met ons op om te vragen hoe dit geregeld kan worden.

Lieve Groet,
De Betuwse Duo
Amanda & Sander